Ungdomsvecka på höstlovet!

Under höstlovsveckan (v.44) kommer det att vara full fart på Idrottsparken. Veckan inleds på tisdagen med ett fyra dagar långt ungdomsläger med fokus på teknik och individuell utveckling. Med som ledare kommer bland annat Mikhail Svechnikov, Daniel Eriksson samt A-lagstränarna Patrik Larsson och Lännart Nilzon vara. All isträning och teori kommer att ske på Idrottsparken och vi har satt ihop ett paket med mat, logi, is och fysträning samt teori.

Klicka här för att ladda ned information & anmälningsblanketten!

Redan på lördagen drar nästa evenemang igång då årets upplaga av Sportringen Cup går av stapeln. I år för barn födda 2005 och senare. I år kommer vi bland annat få internationellt besök i form av Sputnik Karpinsk som kommer för att deltaga i cupen.

Klicka här för information om hur du anmäler lag till Sportringen Cup!

Varmt välkomna till Idrottsparken och Ljusdal för en fartfylld höstlovsvecka!