Joel Wilhelmsson klar för LBK – i 2 år!

,

Ljusdals BK önskar alla en Glad Påsk, som blev ännu lite gladare när vi kan berätta att Joel Wilhelmsson är klar för LBK kommande två säsonger minst! En riktigt vass, ung, offensiv spelare från Svenska Mästarna i Edsbyn!

Det kommer en längre intervju så småningom med Joel, men han säger så här kort om att vara klar för LBK:

”-Det ska bli jäkligt inspirerande! Jag har haft kontakt med LBK tidigare, men det var läge nu och det ska bli riktigt kul! Jag vill få tillbaka lite glöd och jobba för att få möjlighet att spela mer och utvecklas och göra skillnad i LBK. Även om jag är ung, så har jag ju mycket bra att dela med mig av från att ha varit i Sveriges bästa lag – inte minst till de många unga, lovande spelarna som nu finns i LBK, vilket är grymt kul att se. Det ska bli spännande att byta miljö och få göra det över 2 år. Nä, det känns bara bra!

Vi hälsar Joel välkommen till Ljusdal och LBK, och återkommer som sagt med en längre intervju!