Kvartsfinal (P18): Ljusdal – Nässjö 12-2

,

Inför 419 mållösa åskådare på läktaren var grabbarna i P18-gänget allt annat än mållösa. Tolv fullträffar (!) räckte med marginal för att avfärda kvartsfinalmotståndet från Småland.  Tolv mål fördelade på sex spelare och inte minst.. sju mål av Noa Djäkner. Noa hann knappt få av sig skridskoskydden förrän han hade gjort hattrick!

Totalt blev det därmed 15-4 till LBK som i och med dessa två segrar mot Nässjö nu är klara för semifinal. Motståndet i semifinalen blir klart i dag, men med tanke på att Villa har hemmaplan och dessutom vann bortamatchen mot Sirius med 12-1 så blir det med all sannolikhet en bortamatch i Lidköping.

Hemmamatchen kommer att spelas hemma på Ljusdals IP på måndag eller tisdag kväll nästa vecka. Ringa in dessa datum i almanackan redan nu, underhållningsvärdet på LBK:s P18-grabbar är ju mycket större än hela filmutbudet på Netflix!

Matchbilder från Ljusdal – Nässjö:

Sju mål av Noa Djäkner!!!

Enligt spelbolagen är det mer troligt att man får uppleva Halleys Komet två gånger i sitt liv än sju mål av en och samma spelare i en bandymatch! (Fotnot: Halleys Komet finns inom synhåll från jorden vart 76:e år…)

Jonas X 2 = Dagens Dubbel! Svensson & Pettersson + övriga spelare i A-laget hjälpte till med diverse sysslor under arrangemanget. De grillades bland annat ”Slutspelsburgare” vid sidan av bandyplanen, hamburgare som höll så hög klass att det ryktas om att Ljusdals IP ska få tre stjärnor i Guide Michelin!