Kyrksjöloppet: 35,099 kronor insamlade!

, ,

Payback. Efter några fantastiska år på Kyrksjön med strålande väder så hade vädergudarna helt andra planer för 2020. Eftersom isen inte var riktigt tillförlitlig på Kyrksjön tvingades arrangören i sista stund flytta upp loppet till självaste bandyborgen Ljusdals IP. Väl där bestämde sig samma gudar för att bjuda på ett monsunregn under loppet.

Trots sämsta möjliga förutsättningar så lyckades klubben ändå samla in det imponerande beloppet 35,099 kronor! Pengar som kom via sponsorer som betalade för varje varv som deltagarna mäktade med på den varvbana som mätte ca 330 meter. En bana som deltagarna hade femton minuter på sig att runda så många gånger som möjligt.

 

Ljusdals tränare Lännart Nilzon ser till så att två av deltagarna, Astrid Nilzon och Clara Larsson, är preparerade inför tävlingen.

 

Ljusdals F17-talanger före och.. efter loppet!

Två av loppets deltagare som var med och samlade in 35,099 kronor!

Staffan Idlund och Nicklas Brink, kolbullarnas Ayatollor!

Bandykändisar som gav Firma Brink & Idlund högsta betyg för kolbullarna. ”Godare än morsans köttbullar!” svarade de samstämmigt.

Fler nöjda matgäster i Ljp-tältet. Envisa rykten säger nu att kolbullarnas förträfflighet även har nått Guide Michelin som planerar att ge restaurangen tre stjärnor!

Tävlingsledaren Jonas Svensson intervjuar några digniteter under tiden som loppet pågår.

Ljusdals BK tackar alla deltagare som kom till start samt även alla sponsorer!!!

Klubben lovar dessutom bättre väder redan nästa år… Vi ses 2021!