Frivillig entré – Du betalar inte för att se en bandymatch, du investerar i vår nutid och framtid!

, ,

”Frivillig entré”

Du betalar inte för att se en bandymatch, du investerar i vår nutid och framtid!

Swichnr  : 123 459 42 71

 

Till dagens träningsmatch som inte bara är en träningsmatch utan ett tvätt äkta ”Hälsingederby” gör Broberg/Söderhamn och Ljusdals BK gemensam sak och väljer att sända kvällens match via bandyplay gratis för alla som vill se den.

(Klicka på länken nedan för att se matchen gratis hemma i er soffa)

https://www.bandyplay.se/livestream?id=s-ljusdals-bk-brobergsoderhamn-if-8yojaa

 

Det klubbarna önskar är att denna match ska locka många tittare som uppskattar att få möjlighet att se vår lokala ”nationalsport” fast vi står inför utmaningen att väldigt få får möjlighet att se livebandy på plats i arenan.

 

Som tittare/supporter/idrottsälskare kan man välja att vara med att stötta klubbarna genom att swisha valfri summa på swishnr 123 459 42 63

 

LBK och Broberg/Söderhamn kommer att dela på den eventuella vinst denna match skulle inbringa.

 

Så här säger Brobergs Svenne Olsson om att klubbarnas initiativ : Det här ser vi som en härlig möjlighet att ge alla som vill se matchen chansen till det då Helsingehus Arena är slutsåld till kvällens match (50st platser).

Detta är väl något av en uppgradering av ”soffmatch” / fiktiv biljett som vi hoppas faller våra fans runt om i landet väl i smaken.

När det gäller själva matchen så har vi några spelare bort men ser framemot att spela mot Ljusdal och deras unga spännande spelare.

 

LBK:s Svenne Svensson fyller på med : Vi vill såklart att så många som möjligt ska få se oss spela matcher, det är en svår nöt att knäcka som det ser ut i världen just nu. Men på det här sättet ger vi möjligheten till alla som längtar efter att se bandymatcher en chans i alla fall. Att vi och Broberg tillsammans jobbat fram en lösning där vi delar på risken samt som vi hoppas på delar på vinsten som vi är hoppfulla att detta ska ge.

Matchen som ska spelas är en väldigt bra match för oss att än engång få möta Elitseriemotstånd med allt vad det innebär för vårt lag, en bra möjlighet till att tävla och lära.