Ett X i Trollhättan med mersmak.

, ,

Efter en spännande och svängig match skrivs slutresultatet till 4-4 (efter 2-3 underläge när halva matchen var spelad).

Vi behöver nämna att vi även i denna match hamnade i tidigt underläge, då klockan inte rullat länge när Gripen var i ledning, 2 mål mot 0.

Jonas Pettersson reducerade det underläget med ett rappt skott från någon meter utanför Gripens straffområde.

”Trollhättingarna” stack sedan emellan och gjorde 3-2, innan Jonas Söder som var en stark bidragande orsak med sitt kraftfulla spel att LBK tog sig in i matchen efter tidigt underläge. När han fick chansen från straffpunkten öga mot öga med Eliasson i Gripens mål gjorde han inget misstag.

Efter en något trevande inledning av dom sista 45 minuterna (även ett mål i baken) började LBK visa på den fart och kraft som finns i laget. Man ser linjerna i hur kanariefåglarna vill gå till attack relativt rakt mot mål gärna samlade, när det spelet sitter får motståndarna svårt att freda sitt mål.

Eftersom att detta är den domän det är så måste vi väl ändå få utrycka oss om att känsla är att vi var det laget som var närmast seger i denna match, LBK hade inte behövt så många minuter till för att göra 5-4, men på resultattavlan när domare Broberg blåste sina sista toner i pipan stod det 4-4.

LBK:s mål i andra halvlek gjordes av Noa Djäkner på ja… just Noa-vis får vi väl säga, där han rinner mellan försvararna för att sedan avlossa ett skott i steget och Jonas Söder igen, denna gång på hörna.

Vi får även passa på att ge plus till Marcus Öhman som med kaptensbilden på sin arm gör en stark match på mittfältet i båda riktningarna, och leder LBK med sitt spel. Även Tobbe Blomqvist som nära inpå match fick veta att han skulle spela, samt en 47 årig kille från Ryssland som ser ut att kunna frysa spelet runtomkring sig för att leverera bästa möjliga lösning i nästa skede.

Nu gäller det att snabbt ladda om för laget då nästa match spelas redan imorgon kl 13:00 mot IFK Kungälv.