LBK åkte ifrån till en 11-5 seger!

, ,

I vad som på förhand kan vara en klurig bortamatch börjar LBK lite avvaktande och det är också Kungälv som gör matchens första mål och går sedan upp i en 2-0 ledning. Därefter börjar matchen sakta men säkert att bli mer och mer gul. Under en 4 minuters period görs det 3 hörnmål från dom gulklädda, vilket gör att vi i halvlek leder vi med 4-3 men med känsla av att vi inte varvat upp riktigt ännu, på alla spelare.

Men det fanns några gobitar i första halvlek där bl.a Noa stod för några fina aktioner, men det skulle komma att bli mera.

För i andra delen av matchen klev fler spelare fram och bjöd på många fina mål och aktioner. Där vi gasade ifrån Kungälv både på planen och resultatmässigt. Tillslut stannade segersiffrorna vi 11-5. Om vi var lite avvaktande i början av matchen så var det helt tvärtom dom sista 30 minuterna där alla ville vara med att anfall för att sedan rusa hemåt för att ta tillbaka bollen när vi lånade ut den.

Dom som kollar ser att det finns härliga kvalitéer i laget, får laget till att vi sitter ihop oftare under större delar av matcherna så kommer denna säsong att bli väldigt rolig för oss som följer detta gul/gröna lag, och chansen är också stor att fler då börjar att hålla koll på våra bandykillar.

LBK:s mål gjorde av Noa Djäkner X3, Jonas Pettersson X3, Edwin Nilsson X2, Jonas Söder X2 och Isak Flodberg

Vi packar ner 3 poäng i trunkarna och ber Q styra hem mot Hälsingland.