2 poäng i Uppsala

, ,

Kvällen match slutade med en rättvis seger för LBK efter laget haft bra kontroll på matchen under långa stunder.

Redan i första halvlek tog dom gula tag i matchen och förde spelet och skapade mängder med hörnor (11 under första 45).

Mål blev det också, det första efter att Marcus Öhman gett sig själv tid, och genom en ”luft-svävare” sätta Jonas Pettersson i friläge med UNIK:s målman, och det vet vi att man inte ska göra om man är i motståndarlagen.

Nästa mål kom från straffpunkten, och straff till LBK blåste det efter att Marcus Lindholm visst fart och kraft, så mycket att UNIK behövde kliva över gränsen för att stoppa honom. Straffen smällde Jonas Söder kyligt in genom att tunnla målvakten.

I andra halvlek kom så utdelningen för LBK efter första halvleks slit och närmare än 4-1 och 6-2 kom aldrig ett bra UNIK som visade upp en vilja att försöka vända på matchen. Matchen bjöd på några väldigt fina anfall och prestationer från våra speediga spelare. Men även bakåt gjorde LBK en gedigen insats.

Målskyttar för dagen var Jonas Pettersson 2, Jonas Söder 2, Noa Djäkner 2 och Isak Flodberg.

//L-B Kåå