LBK – Västanfors 19:00 30/12

, ,

Det har spelats många annandagsmatcher på Idrottsparken, men den som spelades år 2020 är väl ände en av dom mest spektakulära iaf om vi kollar på resultat 11-9! Och visst passar det resultat mycket bra detta år när allt annat varit upp och ner.

Redan ikväll kl 19:00 är det returmöte för dessa två lag. På ett enligt rapporterna snöigt Västanfors IP är det två nya poäng som står på spel.

Hemsidan försöker ta ett kraftgrepp inför matchen och tar ett snack med Oscar Jonsson.

– Oscar vi behöver direkt kolla tillbaka på annandagen och det som var en vinst mot Västanfors. Men vi vinner med 11-9, vad säger man som tränare om en sån match?

– Ja vad säger man… 11 mål framåt är riktigt bra med bud på fler och försvarsspelet har mer att önska, kan väl vara en bra sammanfattning…

– Om vi kollar på dagens match, vad ser du som viktigt för oss som lag om vi ska åka hem från Fagersta med 2 poäng?

– Att vi fortsätter med vårt tunga anfallsspel där många är delaktiga.

– Detta blir vår 11e match i årets bandyallsvenskan, vad har du sett som du gillat i vårt spel och bland våra spelare?

Jag har lyft det flera gånger och det är grabbarnas hunger och vilja att bli bättre bandyspelare varje träning och match. Det tar ganska lång tid att bli en stabil elitseriespelare och det krävs tålmodigt och långsiktigt hårt jobb. Min bild är att många i vårt lag är villig att lägga ner det jobbet och det ger mig otroligt mycket energi och lust att vara uppe på IP.

– Tack Oscar att vi fick störa inför matchen

För er som vill se matchen tipsar vi om att det går att göra det via Bandyplay, här hittar ni länken : https://www.bandyplay.se/livestream?id=35972

Passa även på att lösa en fiktiv biljett till matchen 50:- eller valfritt belopp på Swishnummer: 1234594263. Jag kan lova att det aldrig har det varit billigare att stötta en annandagsmatch. Dessa pengar är enormt viktiga för oss i klubben denna säsong som annars står helt utan publikintäkter!

Let´s go LBK!