NR 29, här för att stanna!

, ,

 

När det runt LBK:s truppbygge inför säsongen 21/22 fanns många frågetecken satt en av förra säsongens mest tongivande spelare, Marcus Lindholm hemma helt lugn och nöjd med att fortsätta i LBK genom att aktivera sitt plus-år i kontraktet.

Marcus som inför förra säsongen flyttade hem till moderklubben efter några år i Edsbyn och Rättvik visade omgående med sin fantastiska vilja, fart och teknik att han är en spelare som kommer att glädja många på Idrottsparken.

Härligt att du har aktiverat ditt plus-år, hur känns det att även nästa år spela i moderklubbens gula tröja?

– Det känns väldigt bra!

Hur tycker du att förra säsongen flöt på för egen del?

– Det var väl sådär, man är väldigt revanschsugen!

Vad tror du blir viktigt för er inför kommande vinter?

– Att vi gör allting bättre och det vet jag att vi kommer göra!

LBK:s sportkommitté som är är mycket till tillfreds med att man i ett tidigt skede visste att Marcus även kommande vinter skulle representera Ljusdals BK är väldigt nöjda.

– Vi visste inför förra säsongen att Marcus var en mycket bra spelare, men att han redan nu skulle leverera den bandyn han gjorde var ändå lite överraskande. ”Lindis” imponerade stort på oss under sin första säsong i LBK och visade sig vara en mycket komplett spelare i båda riktningarna av planen, med en motor som aldrig verkar börja att hacka. Till en som vi redan visste väldigt bra offensiv fick vi också se att han kunde lägga ner ett stort jobb i försvarsspelet under 90 minuter vilket imponerade mycket! Han visade sig även ha egenskapen att kunna kliva fram med matchvinnande prestationer i slutet av matcherna.

Att Marcus tidigt gjorde klart att han skulle stanna kvar i LBK tror vi absolut hjälpt oss mycket att bygga truppen inför säsongen 21/21

 

//L-B Kåå