Exte Cupen: Stabaek – Hammarby 1-6

, ,

Den kraftiga motvinden till trots så var det norrmännen som hittade nätmaskorna allra först. Mål redan i första minuten genom Nikolai Jensen, men sedan handlade det mesta om Stockholms stolthet. Efter sex raka mål av Hammarby var matchen över. Noterbart var att Nikolas Lebedev noterades för hälften av Hammarbys målskörd.

De grön/vita har nu några timmar på sig innan det är dags för nästa drabbning i Exte Cupen i form av nattmatch mot Bollnäs. En match som startar 00:20 och efterföljs av mötet mellan hemmalaget Ljusdal och Team Sweden.

1-0 Nikolai Jensen (1), 1-1 Självmål (12), 1-2 David Brodén (17), 1-3 Ivan Lebedev (21), 1-4 Robert Rimgård (32), 1-5 Ivan Lebedev (47), 1-6 Ivan Lebedev (55)

Foton: H-G Eriksson

Fler foton från Exte Cupen: https://www.flickr.com/people/147862623@N02/

Jonas ”Mr LBK” Svensson tillsammans med två av solsystemets allra bästa sargvakter. Enligt obekräftade källor har Maria och Kicki precis skrivit under ett livstidskontrakt med Exte Cupen som sargvakter. ”Så länge oktober har trettioen dagar kommer vi att sköta sargen” hälsar tjejerna.

Tremålsskytten Ivan Lebedev och Stabaeks målskytt Nikolai Jensen omgiven av matchsekreterarna mor och dotter Flodberg.