Exte Cupen: Ljusdals BK – Team Sweden 3-7

, ,

 

På klassisk bandytid, 02:00, utkämpades den sista gruppspelsmatchen i Exte Cupen. Hemmalaget tog emot obesegrade Team Sweden, ungdomslandslaget som startade cuphelgen med att kryssa Hammarby förra natten.

Det blev en jämn kamp på Ljusdals IP, men med Team Sweden hela tiden i förarsätet. Vid ställningen 2-3 hade hemmalaget chans att kvittera på straff, men det blev istället en målvaktsräddning och mål till motståndarlaget på det efterföljande anfallet. Matchen slutade med seger för ungdomslandslaget med 7-3.

0-1 Isac Karlsson, 1-1 Jonas Pettersson, 1-2 Kasper Sandgren, 1-3 Gustav Friman, 2-3 Isak Flodberg, 2-4 Alexander Härndal, 3-4 Edwin Persson, 3-5 Clas Boström, 3-6 Kasper Sandgren, 3-7 Alexander Härndal

Foton: H-G Eriksson

Fler foton från Exte Cupen: https://www.flickr.com/people/147862623@N02/