Bli medlem i Ljusdals BK

, ,
🔰Se hit angående att vi just nu några dagar skickar ut sms med avsändare LjusdalsBK 🔰
 
LBK har många uppsatta mål, att ha ett så bra representationslag som möjligt, absolut!
Att skapa en bred och nyttig ungdomsverksamhet för killar och tjejer i Ljusdal, absolut!
Att skapa ett starkt nätverk för våra partners, absolut!
Att bygga en stark organisation, med många funktionärer på olika positioner, absolut!
Att göra våra bandymatcher till event så att fler ska tycka det är trevligt att besöka våra matcher och på så sätt öka vårt antal med supportrar, absolut!
 
Men även att vi ska bli fler medlemmar, för att på så sätt bygga en stark och hållbar förening.
Här kollar vi på olika sätt att locka fler att bli medlem, vi har bl.a vår app som ska göra det enkelt att bli medlem och samtidigt få möjlighet att som medlem följa klubben på lite närmare håll.
 
Det går i dagarna ut ett sms med avsändare LjusdalsBK med länkar som gör det enkelt att ladda hem appen via appstore : https://apps.apple.com/se/app/id1525369661
och GooglePlay : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alwize.ljusdalsbk för att sedan enkelt bli medlem och ha ert digitala medlemskort i appen.
 
Att vara medlem i en förening betyder att du kan få vara med att bestämma vad som händer i den berörda föreningen, det betyder ett ekonomiskt tillskott för föreningen, det betyder att föreningen blir en stark spelare genom att föreningen har många medlemmar, det kommer att betyda att fler visar ett större intresse för föreningen, som ger en större chans till framgång i det föreningen vill lyckas med.
LBK:s väg, har varit och kommer alltid behöva var att försöka vara starka och bra för Ljusdal och på det sättet locka fler att bli intresserade av bandy och LBK. Så våra knattebandyspelare ska kunna bli bandyungdomar, som sedan ska kunna bli seniorspelare eller funktionärer, ledare, sponsorer, ambassadörer, supportrar som på så vis skapar fler stolta Ljusdalningar och ”livslånga-LBK:are” för att på det sättet fortsätta att bygga Ljusdal som den bandy och idrottsort den är, och det är något vi behöver göra tillsammans, för att tillsammans bli fler som visar ock skapar den kraft som finns i en klubb med många medlemmar. Tillsammans är vi LBK, tillsammans är vi bandyklubben från köpingen!
#LetsGoLBK