Seger i Falun

,

Efter en tuff helg på hemmaplan kunde LBK åter sätta sig i vinnarsätet efter 4-3 borta mot Falun på onsdagskvällen.

Större delen av matchen var LBK helt spel förande och kunde rada upp målchanser. Första målet kom redan i matchens andra minut när Jonas Pettersson satte dit 1-0 på straff.
I åttonde matchminuten utökade LBK ledningen till 2-0 på hörna genom Jonas Söder
Marcus Öhman trixade sig igenom Faluns försvar i 38e matchminuten och nätade till 3-0  ett resultat som stod sig till pausvilan och kaffet.

I andra halvlek fortsatte LBK rada upp chanser men det var Faluns tur att skriva in sig i kvällens målprotokoll genom 3-1 reduceringen av Elliot Hellström.

I matchens 65e minut klev Noa Djäkner fram på Noa Djäkner- vis och satte in 4-1 målet.

Faluns andra reducering kom i matchens 80e minut, 4-2. Stärkta av reduceringen tryckte Falun på för att komma ikapp målmässigt och fixade en straff i matchens 88e minut som tidigare målskytten Elliot Hellström kunde placera säkert. 4-3.

Matchen slutade 4-3 till Ljusdal och två poäng tar laget med sig till Idrottsparken.

Nästa hemmamatch ser ni på onsdag 22/12 när Boltic gästar Idrottsparken.