Efter en väldigt bra utförd match på bortaplan mot T/B Västerås styr LBK denna helg mot Trollhättan och för att ställas mot Gripen i deras hall.

Det blev bara en match denna helg då Kungälv sent ställde in matchen som skulle ha spelats under söndagen, men en mycket rolig match får vi i alla fall se framemot.
Gripen som från start av BandyAllsvenskan varit serieledare har på senaste tiden fått sett sig bli passerade i tabellen av LAIK, men en stor anledning till detta är att laget från Trollhättan inte spelat sedan i mellandagarna då flera matcher blivit inställda pga covid-19.

Om vi kollar till motståndarlaget i morgan har dom flera skickliga spelare över hela banan med bra fart och teknik vilket vi fick erfara i den inte alltför roliga hemmamatchen sett med gul/gröna ögon.
Men imorgon är det nya förutsättningar och vi vet att LBK kommer gör sitt yttersta för att försök vinna matchen och haka på ännu mer i striden om topplaceringar i serien.

Matchen kan ni som vanligt numer se på RioBio i Ljusdal, då det pga restriktionerna endast finns 50 platser vill vi ge tipset om att boka biljetter så fort som möjligt.
Biljetter bokar ni via http://www.riobio.se

Vill ni hellre se matchen hemma går det också utmärkt via Bandyplay.
Här hittar ni länken till matchen : https://www.bandyplay.se/livestream?id=s-gripen-trollhattan-bk-ljusdals-bk-nj5ju