Seger med 6-5

,

Vilken rolig dag på Idrottsparken med massa lekande barn, ett öppet Trux-tält och LBK seger.

Det blev en fin dag på IP där A-laget gick segrande ur matchen med 6-5.
Ljusdal tog en tidig ledning i matchminut 11, signerat Edwin Nilsson och kunde några minuter senare utöka till 2-0 genom Marcus Lindholm.
I 24e minuten kunde gästerna reducera till 2-1 genom Wilhelm Frimodig. Halvtidsresultatet skrevs till 3-2.

Direkt i starten av andra halvlek utökade LBK ledningen till 4-2. Även 5-2 och 6-2 trycktes in av Ljusdal. 6-2 målet gjorde av Rasmus Gustafsson som genom det gjorde sitt första A-lags mål, grattis!

Ett vilt kämpande Västanfors som kämpar för fortsatt kontrakt i Bandyallsvenskan kunde reducera flera gånger om och gjorde matchen till en svettig tillställning där slutresultatet skrev till 6-5.

Vi vill passa på att tacka Fritidsbanken och matchpartner AB Karl Hedin.
Även ett stort tack till övriga partners, publiken, spelare och domare.

Imorgon kör vi igen då det är dax för #medlemsmatchen! Obligatorisk närvaro på IP då alla medlemmar går in gratis. Säsongskortsinnehavare bjuds på Kaffe och glögg.
Matchstart på klassisk bandytid 13:15.