Bandyallsvenskan: Ljusdals BK – Kalix 3-6

, ,

Trots underläge med två bollar redan efter knappt åtta minuter spelade (båda gjorda av Johan Sundquist) så lyckades LBK komma i kapp målmässigt precis innan halvtidsvilan. Med endast två avbytare på bänken så var det ändå bortalaget som fick det sista ordet och de kunde därmed sätta sig på bussen tillbaka till Norrbotten med en tvåpoängare i bagaget.

0-1 Johan Sundquist, 0-2 Johan Sundquist, 1-2 Rasmus Gustafsson (Marcus Lindholm), 2-2 Jonas Söder (Klimenty Tarasenko), 2-3 Simon Viklund (Anton Khrapenkov), 2-4 Robin Alamaa (Mattias Snäll), 2-5 Jonathan Johansson (Niklas Sundqvist), 2-6 Simon Viklund (Robin Alamaa), 3-6 Marcus Lindholm (Klimenty Tarasenko)

På lördag väntar årets sista match för LBK i bandyallsvenskan då hemmalaget gästas av UNIK. Uppsalalaget ligger för närvarande sist i serien, men har vid vinst en teoretisk chans att undvika denna plats. Välkomna på lördag 17:00!