Supercupen mot Falun

, ,

 

Ikväll kl 19:00 ska LBK få spela mot allsvenskt motstånd för första gången detta år, och motståndare är Falun. Matchen spelas i Edsbyn och start som sagt kl 19:00.

Denna match ingår i den Supercupen där BandyAllsvenskan är uppdelade i 4 olika grupper som spelar mot varandra och avslutas med ett slutspel innan serien drar igång. Detta har gjort att lagen ser matcherna som ingår Supercupen mer som tävlingsmatcher vilket ger lite mer nerv till sammandrabbningarna.

Fast det är tidigt på bandyåret blir denna match en lite fingervisning av hur LBK ligger till inför säsongen då vi kvällens match är den första mot ett lag från Allsvenskan, Tidigare matcher har varit mot Järvsö från div1 som slutat med stora segrar och matcherna förra helgen slutade med förluster mot Elitserielagen Broberg/Söderhamn och Bollnäs.

Bland dom uttagningsbara spelarna till kvällens match är Patrik Aihonen tillbaka och redo för spel, en spelare som tyvärr inte kommer spela är Mattias Blom som under matchen mot Bollnäs fick kliva av för att vila kroppen.

Hoppas det är många LBK:are som väljer att stötta laget på plats i Edsbyn.

Vi hoppas på en välspelad match och ett resultat som ska gå vägen sett med Gul/Gröna ögon.