Premiärfesten, första hemmamatchen.

, ,

Äntligen kommer det spelas bandy på Idrottsparken igen. Efter att vädret ställde till så ExTe CUPEN blev inställd, kan detta kanske vara rekord sen premiär för första match på IP. Men det betyder dock att längtan kanske är ännu starkare. Morgondagensmatch startar kl 16:00 och för motståndet står Kalix, ett Kalix som det alltid är svårt att ranka tidigt på säsongen.

LBK har under denna vecka kunnat träna hemma på IP vilket är väldigt skönt då resorna till Järvsö och Edsbyn sliter på ledare och spelare. I laget ska i skrivandets stund alla vara tillgängliga för spel imorgon. Att kvittera i till 5-5 i 94 minuten förra helgen mot Tellus på bortaplan var viktigt, och några dagar efter matchen har glädjen över den vunna poängen tagit över känslan helt, och det kommer säkert visa senare under vintern att 1 poäng på Gubbängen kommer vara ett starkt resultat.

Kalix har börjat seriespelet med 2st förluster, där Rättvik och TB Västerås blev försvåra under förra helgens matcher. Men matcherna mellan Kalix och LBK brukar oftast vara jämna tillställningar, det är nog också att vänta av morgondagensmatch. Vi vet sedan tidigare att Kalix har ett starkt skytte med många spelare som kan avsluta snabbt och hårt, Jimmy Berglund och Simon Wiklund t.ex.

Matchen imorgon startar som sagt kl 16:00 och vi har letat fram gamla matchtröjor ur gömmorna på IP vilket gör att vi kommer ha ett specialpris imorgon för Entré och Retromatch tröja till priset av 250kr!

Att köpa 50/50 lotter imorgon vinner många på, som vanligt får vinnande nr 50% av omsättningen, men imorgon kommer LBK att dela sina summa med SMASH-OUT CANCER OPEN som är Padelcupen som denna helg spelas i Ljusdal, där PD Ljusdal samlar in pengar till forskning.

I morgon kommer Trux-tältet vara öppet men ingen serveringstillstånd finns ännu klart.

Matchpartner till lördagensmatch är Trux!

Välkomna till första matchen för säsongen på Idrottsparken!

 

L-B Kåå