Vilken bandyhelg som väntar

, ,

Denna helg har man verkligen möjligheten att njuta av bandy på Idrottsparken i Ljusdal. Nu börjar dom olika seriespelen dra igång, vilket betyder att A-laget spelar 2st hemmamatcher denna helg, även Järvsö Bandy gör hemmapremiär på söndagen, och det stoppar inte där för att U-17 laget spelar hemmamatch mot Sirius

LBK-Örebro, Fredag kl 19:00
LBK vill så snabbt som möjligt studsa tillbaka efter en poängsnålhelg under förra helgens söderturné. Nu står Örebro för motståndet vilken med få undantag brukar bli härliga tillställningar. Örebro fick inför seriestarten gälla som seriefavoriter i 15 fal av 16 när Bandyallsvenskans lag fick tippa vilket lag som skulle vinna serien. I Örebro finns det många spelare att kolla lite extra på tex bröderna Folkesson, Nico Nevalainen och Sebastian Lundgren som gick bandygymnasiet och var med i LBK U18-lag som spelade SM-final. Mot Örebro kommer vi att behöva vara påkopplade från start då det säkert kommer att bli en match med snabbt spel under fredagen. Örebro spelar sina hemmamatcher i Behrn Arena.

I dagens tidning lovar lagkapeten Edwin Nilsson att vi ska fortsätta att bjuda publiken på en bra och rolig bandy, som ska innehålla mycket skridskoåkning. Och det är det LBK-laget vi vill se på isen, så ta er till Idrottsparken för att heja fram våra hjältar.

Träffa Isak och Edwin efter matchen på Björn Swartswes Torg

Strax efter slutsignalen kommer det gå att träffa 2 av våra spelare Isak Flodberg och Edwin Nilsson. Detta är ett perfekt tillfälle att ta en bild med sina idoler eller varför inte ta en autograf, det kommer finnas special framtagna bilder som man kan få signerad. På ytan framför ingången till Trux-Tältet kommer denna helg Trux utställningsvagn att finnas, och där kommer Isak och Edwin att träffa alla barn, ungdomar och vuxna som vill ta en bild och prata lite med dom efter matchen.

Många ungdomar under matcherna

I vår 2 inledande hemmamatcher har det varit väldigt många barn och ungdomar på plats nästa 200st vid varje match, vi är otroligt glada att så många ungdomar är intresserade av våra matcher och hoppas att ni alla kommer tillbaka imorgon när vi verkligen behöver ert stöd! Vi vill också rikta ett stort TACK till Byggfakta, Wallbergs och KraftX som möjliggör för alla ungdomar under 18år att gå gratis på våra hemmamatcher genom Knatte-Entrén.

Nu börjar vi ladda upp inför morgondagensmatch!

Let´s Go LBK