Vi ställs mot Kungälv och Surte hemma på IP!

, ,

Vi spelar hemmamatcher med start idag kl 17:00 då vi möter Kungälv och imorgon är det Surte som står på programmet. Denna helg har vi valt att kalla 50/50 helgen vilket betyder att om man köper 5st 50/50 lotter får man en fri biljett till söndagsmatchen, redan nu är prispotten uppe på 2200kr

Under veckan har det i vanlig ordning varit varierande väder på Idrottsparken vilket gjort träningsveckan lite hackig för laget. Men killarna är fast beslutna att verkligen försöka ta det sista halmstrået för att vara med i racet om kvalplatserna. Om ni inte redan har gjort det tycker vi att ni ska hålla ögonen på Tobbe Blomqvist som denna säsong växt i a-lags kostymen.

Kungäv lördag kl 17:00
Laget strax ovanför Göteborg har haft en trevlig säsong inför bortamatchen på Idrottsparken. IFK parkerar inför helgen på kvalplats, då dom skrapat ihop 24st poäng. Framåt är dom fortsatt pålitliga målskyttarna Lukas Persson och Robin Karlsson. Bakåt har dom duktige Victor Lindblom i målet.

Surte söndag kl 15:00
Under söndagen kommer en gammal bekant på besök, nämligen Surte. Surte som inför säsongen spåddes att hamna på den undra halvan av tabellen, men trots att laget just nu slåss i dom nedre regionerna har dom gjort väldigt många bra matcher!