Supercupen, sändningar och 50/50

, ,

LBK-Boltic

Även i år har vi spelat oss till möjligheten att åka till Karlstad för slutspel i Supercupen, det har vi gjort genom att vinna den norra gruppen. Vi åker som regerande mästare eftersom vi hade pokalen med oss i bussen hem efter förra året. Dom övriga lagen i slutspel är nykomlingen Djurgården, Nässjö och vår semifinalmotståndare Boltic.

Boltic som får spela på hemmaplan i deras nya fina arena, som nu står helt klar på samma ställe där klassiska utebanan Tingvalla tidigare fanns har under sommaren fått in mycket nytt blod i laget där man som Ljusdaling såklart fastnar lite på Filip Ljus. Filip som förra säsongen tog upp sin bandykarriär igen då han gjorde comeback i Järvsö Bandy har flyttat till Värmland för att studera och då var Boltic ett väldigt bra alternativ till ny klubbadress.

Men det finns fler bra spelare i Boltic som vi behöver kontrollera för att det ska bli seger i dagens semifinal, Niclas Nyqvist, Markus Eriksson, Andreas Eriksson, hårdskjutande Johannes Camilton för att nämna några. Men den stjärnan i laget måste väl ändå sägas vara Jacob Bucht som har många års erfarenhet från elitseriespel i bl.a Västerås på högsta nivå. Man hittar även det bekanta namnet Erik Wallman i Boltics uppställning, Erik som var med och spelade i Örebro när LBK stod för en legendariskt vändning i ett kval för snart 10år sedan.

Boltics tidigare matcher i Supercupen
Boltic – Mölndal 6-2
Boltic – Surte 14-0
Boltic – LAIK 4-0
Boltic – Kungälv 4-2

Våra gul/gröna hjältar åker till Värmland med en nästan komplett trupp (ett namn saknas, men vilket får våra motståndare själv upptäcka) LBK kommer som tidigare sagt från seger i den norra gruppen där man hade Falun, Örebro och Borlänge efter sig i tabellen.

Kollar vi till insatserna i gruppspelet är det väl storsegern mot Örebro som sticker ut för LBK:s del, där man såg att laget lagt mycket focus under försäsongen på försvarsspel, ett försvarsspel som nu såhär en vecka före premiären känns som att det börjar sitta på plats.

Framåt har många spelare i laget utmärkt sig där förra säsongens allsvenska skyttekung Jonas Pettersson fortsatt att producera många poäng, Tim Stjernström nyförvärvet från Bollnäs har också sett väldigt spännande ut med sin fina skridskoåkning och tunga skott. Även egna unga spelare som Erik Swartswe och Tobbe Blomqvist ser ut att ha tagit fina stegen under sommaren, som tillsammans med Rasmus Gustafsson är spelarna som varit med och gjort mycket poäng för LBK hittills.

Det blir en spännande helg att följa för oss LBK:are

Digitalt 50/50 lotteri.

 

Till denna säsong kommer det att dyka upp en nyhet runt LBK:s matcher, det är ett väldigt användarvänligt digitalt 50/50 lotteri som fungerar lika som dom analoga föregångarna där vinnande nr i dragningen och Ljusdals BK delar på omsättningen av lotteriet.  

Att det kostar pengar att åka iväg på slutspelhelg i Karlstad är något dom olika klubbarna behöver handskas med, där har laget tex beslutat att åka ned till Värmland tidigt under lördagen för att kunna spara en slant. Det finns också partners som valt att vara med och stötta LBK lite extra när vi går till slutspel i Supercupen.

Sedan finns möjligheten med det digitala 50/50 lotteriet där en vinnare får hälften och LBK den andra delen av omsättningen.
i skrivandets stund på lördagsmorgonen ligger vinstsumman på 1580kr, och vi hoppas att potten ska växa ytterligare under helgen.
Dragning av vinnande nr kommer att ske under söndagskväll, där vinnaren kommer att få sin vinst utbetald direkt till kontot när vinnande nr är dragit.

Vill du vara med och stötta LBK och samtidigt ha chansen att vinna en slant? Klicka då på denna länk : https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

LIVE IS LIFE men…..

 

Men kan man inte vara på plats under helgen finns utmärkta möjligheter att ändå följa slutspel, kanske från din egen soffa tom. Alla matcher kommer att sändas och känner man att man inte har tid att sitta still så är ”Bandygrytan” igång

Visst längtar man efter att få se live bandy nu, men vi i Ljusdal får hålla oss ett tag till innan vi kan ses uppe på Idrottsparken för att åka skridskor.
Som tur är sänds hela Supercupen slutspelet från Karlstad

Klicka på länken för att se LBK-Boltic : https://www.bandyplay.se/livestream/s-ljusdals-bk-if-boltic-ztiacl

Klicka på länken för att se Djurgården – Nässjö : https://www.bandyplay.se/livestream/s-dif-bandy-abytjureda-if-f8cm6s

Klicka här om ni vill se aktuella resultat från Bandygrytan : http://www.bandygrytan.se