Torsdagens match flyttas!

, ,

Matchen mot Djurgården flyttas pga snöovädret som förväntas dra in norr om Stockholm.

LBK har under förmiddagen haft kontakt med Djurgården och för att sätta säkerheten i första hand kommit överens om att matchen som skulle spelats imorgon flyttas till senare på säsongen.

Det är otroligt ledsamt att behöva ta beslutet att flytta matchen då vi vet att många sett fram emot den och arbetat hårt för att göra tordagskvällen till ett magiskt event. Men säkerheten går först!

Vår ambition är göra eventet ”Gratismatchen” i samband med att vi spelar mot Djurgården fast på nytt speldatum, vi hoppas att alla som ställt upp inför denna match vill vara med även då. Vi är otroligt tacksamma över det stöd vi fått av er alla inför denna match.

Se nedan vad Djurgården kommunicerar om matchflytten.

Efter att ha kollat väderleksrapporten ihop med bussbolaget så har DIF i samråd med Ljusdal som varit otroligt behjälpliga lyckats ena om en matchflytt. Detta är för att säkra spelarnas, ledarnas och busschaufförens säkerhet när det utfärdats orangea varningar längs med vår resrutt. Vi anser att det är bättre att säkra ett speldatum än att försöka ta sig upp och bli stående.

Nytt speldatum kommer kommuniceras när det är bestämt.