Örebro hemma kl 16:00!

, ,

Vi har ännu en hemmamatch att se framemot, och det är ett klassikermöte vi har framför oss då vi får besök av Örebro SK. Många fina minnen kommer fram när vi tänker på tidigare hemmamöten mot ÖSK på Idrottsparken. Mycket talar för att det blir ännu en bra match mellan två skickliga lag. 

Efter hemmasegern mot Djurgården inför storpubliken (1208) har laget kunnat ladda om batterierna för att komma i bästa möjliga form till dagens match. Killarna har pratat om att man inte är helt nöjda med prestationen mot DIF, men visst är det en styrka att kunna vinna även när spelet inte helt klaffar som man vill. Det blir spännande att se hur laget kommer ut till matchen där vi gärna ser att dom gula tar tag i taktpinnen direkt.

Örebro SK 

Närkes bandystolthet kommer till matchen med många fina kamper i benen, såhär i efterhand kan man se på förra mötet mellan dessa två klubbar som en vändpunkt för Örebro. I den matchen visade ÖSK att dom blir att räkna med även denna säsongen efter en lite svagare inledning på seriespelet.
Örebro har just nu 15 poäng. Främste poängförare är nyförvärvet från Katrineholm är Linus Doktare, men även denna säsong är spelare som Robin och Simon Folkesson bärande spelare. Och längst bak i laget fortsätter Sebastian Lundgren att utvecklas.

Vi hoppas på en väldigt trevlig bandymatch på IP i eftermiddag.

50/50 lotter!.

Till denna match hoppas vi att säsongens 50/50 rekord ska ryka och redan nu är är vinstsumman hela 5210kr som kommer hamna hos en lycklig vinnare!
Länk till lotteriet hittar ni här:
https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

TruxTältet håller öppet innan, under och efter matchen!   

I TruxTältet serveras det mat och dryck under hela eftermiddagen, redan innan match är det många bokningar så hamna i rätt stämning inför matchen. I dag serveras det Grilltallrik, Gulaschsoppa och Pytt i panna m. Rödbetor. TruxTältet öppnar redan kl 14:30!