Spännande matcher!

Vilken bandy-helg vi har framför oss, det kommer att vara otroligt nervkittlande att vara LBK:are under denna bortaturné. Visst är det härligt att vi får vara med om dessa matcher nu igen när serien ska avgöras och Ljusdals BK i allra högsta grad är med i racet om topp-placeringarna i ligan.

Efter säsongens första förlust som tyvärr kom mot Örebro i senaste matcher har det varit två veckors vila från matcher, ett uppehåll som laget använt för att vässa formen inför avgörandet av serien. Det har varit fin fart på träningarna där mycket vikt har lagts på att åka skridskor längre sträckor när den möjligheten har funnits. Kollar vi till vår trupp ska alla spelare vara tillgängliga för spel vilket känns är mycket glädjande!

Boltic
Klockan 16:00 är det avslag i Tingvallas nya inomhus arena för bandy. Och Boltic som vi då möter skuggar oss i tabellen genom att ligga en poäng efter oss.
Laget från Karlstad har sedan något år tillbaka sett ett uppsving komma och nu slåss man på riktigt om att knipa någon av dom tre översta platserna i serien.
Kollar vi till spelare att hålla ögonen på finns det många som vi känner till sedan tidigare, där Jacob Bucht är en spelare med väldigt fin meritlista. Men laget innehåller även Ljusdalsprodukten Filip Ljus som förra året valde att ta upp karriären igen genom spel i Järvsö Bandy

Kan man inte se matchen i arenan går den att följa via Bandyplay. Klicka på denna länk för att komma till sändningen : https://www.bandyplay.se/livestream/s-if-boltic-ljusdals-bk-khcgcc

Lidköpings AIK
På söndag kl 14:00 är det match nr två denna helg när vi åker vidare till Sparbanken Arena i Lidköping för match mot LAIK.
Vi har dom senaste åren spelat många jämna matcher mot dom röda från Lidköping, det kommer säkert att se lika ut imorgon söndag.
Viggo Olofsson är den ledande målskytten i laget med sina 22 fullträffar.

Matchen ser ni via denna länk:
https://www.bandyplay.se/livestream/s-lidkopings-aik-ljusdals-bk-f9o3xt