2:a matchen i kvalet!

, ,

Kvalmatch nr TVÅ, Motala på bortaplan!

 

Vilken första kval match vi blev bjudna på under tisdag, och det unga LBK-laget visade verkligen att man har i kvalet att göra när man gick ut och gjorde en alldeles strålande första halvlek (ledning med 4-1). Tyvärr höll inte ledningen hela vägen och Vänersborg kunde kvittera med matchens siste skott. Men otroligt roligt att vi ännu en gång var över 1000 personer på Idrottsparken. 

LBK vilade från is-träning under onsdagen och tränade igen tillsammans igår. Tyvärr saknades både Tim och Jesper under träningen, vi hoppas att dom snart kan vara spelbara igen. Skulle det vara att dessa inte kan spela har vi väldigt spännande spelare som kan ta vid. Efter matchen mot Vänersborg är laget mycket sugen på revansch efter det snöpliga slutet. Vi känner att vi verkligen kan matcha motståndet och reser till Östergötland med gott självförtroende.

IFK Motala.

Om vi tidigare nästan hela säsongen fått spela våra bortamatcher inomhus så blir det annorlunda ikväll, då Motala fortfarande spelar på LMT Arena. Motala har gång på gång fått positiva besked när det gäller bygge av inomhus arena men ännu har inte bygget börjat och blivit uppskjutet. Enligt väderprognosen kommer det att vara mulet väder över Motala ikväll.
Laget innehåller lika som Vänersborg en finskmålvakt Jussi Aaltonen (japp det är Villes bror) så vi höjer reden nu ett varningsfinger för hans bra passningsarm, men det finns många bra spelare på fler positioner tex målskytten Philip Florén, Albin Bjerkegren och Jonas Enander är andra spelare att se upp med offensivt. Viktor Hulthammar och Niklas Ögren (som varit skadad) är också mycket kompetenta bandyspelare.

Se matchen ikväll på Janus!

Vi kommer tillsammans med Janus att sända kvalmatchen mot Motala live på storbildsskärm för dom som är hemma i Ljusdal och vill heja med andra LBK:are. Ta på er den gul/gröna tröjan och halsduken, berätta för era vänner att det är på Janus man ska vara, så skapar vi tillsammans en magisk kväll.

Ingen entré och vill man bara svalka sig med god dryck så är man varmt välkommen, matchen kommer att sändas i konferensrummet så se till att vara på plats i tid för det kan bli ont om plats.

Edeforsens Elektriska är sändningspartner.

På Janus serveras det bland annat hamburgare & 50 cl Mariestads (alkoholfria alternativ finns) för 278 kr (ordinarie pris 318 kr).
OBS! Bordsbokning görs till info@janusbistro.se eller till 0651-164 90 om man vill ta del av matpaketet.

Stötta oss lite extra genom att köpa 50/50 lotter!   

Lotterna säljs digitalt via denna länk : https://www.ljusdalbandy.yourclubmate.com/ och dragningen kommer att ske efter matchen mot Motala ikväll.