KVALMATCH TRE!

 

Nu är det inte lång tid till det är avslag mellan LBK och Boltic i Karlstad. Klockan 14:00 blåser domaren igång matchen. På förhand känns matchen väldigt spännande då kvalgruppen är väldigt jämn. Motala toppar den på 4 poäng, före Boltic på 2 poäng, sedan kommer LBK och Vänersborg med en varsin poäng.

I fredags hade Ljusdal en tyngre kväll då man fick lämna Motala utan poäng, men idag är det nya tag. Spelarna har stannat på sydliga breddgrader under helgen för att kunna komma med så mycket energi som möjligt till dagens match där Hugo spelar istället för Henning, annars inga ändringar.

Boltic
Karlstads bandystolthet inledde kvalet med förlust mot Motala för att sedan ta en mycket stark seger mot Vänersborg i fredags där dom var väldigt vassa i sitt omställningsspel. Vi kan nog vänta oss en väldigt trevlig bandymatch i den fina arenan på Tingvalla i eftermiddag. Boltic är ett lag med väldigt bra fart och ett vasst skytte. Vi har tidigare under säsongen spelat 2st matcher mot Boltic, där vi vunnit en och spelat en oavgjord.

 Aftonbladet sänder matchen
Alla matcher från kvalet sänds via Aftonbladet Play, och dagens match hittar ni via denna länk : https://tv.aftonbladet.se/video/366497/kval-till-elitserien-if-boltic-ljusdal
50/50 lotter
På denna länk köper ni era 50/50 lotter : https://www.clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy?onSite=true