GRATISMATCHEN ÄR TILLBAKA

, , ,

Vi gör det igen, vi är tillbaka i Svensk bandys finrum, Elitserien! Detta vill vi fira med er alla, och tillsammans hjälps vi åt att fylla läktarna på gamla anrika Idrottsparken. På samma gång skapar vi möjligheter inför framtiden. Förra säsongens ekonomiska-byggstenar gjorde satsningen på att anställa en heltidsanställd ungdomsansvarig möjlig! Där fokus är att fortsätta utveckla och vårda LBK-Modellen. Nu gör vi det igen, bjuder alla som vill på gratis entré under LBK:s hemmaåterkomst i Elitserien, och det tack vara alla som väljer att investera i en ekonomisk byggsten inför framtiden.     

Fredag den 1 november är det dags för något stort! Vi spelar åter hemmamatch i Elitserien, och du är inbjuden! Denna speciella hemmapremiär markerar vår återkomst i Elitserien, och tack vare våra ”Ekonomiska-byggstenar” är inträdet GRATIS för all publik!

INVESTERA I EN BYGGSTEN HÄR!

Varför Let’s Go LBK?
Vi vill skapa en kraftsamling från Ljusdal för att stärka LBK ekonomiskt och bygga en hållbar framtid. Genom att delta i denna gemensamma ansträngning kan du vara med och förverkliga nya drömmar för LBK och Ljusdal. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Let’s Go LBK 2.0 – En klubb för Ljusdal
Vårt mål är inte som andras. Vi kommer inte att använda eventuella medel för att köpa spelare; istället satsar vi på våra egna ungdomar. Vi vill utveckla lokala talanger och skapa en självförsörjande klubb där våra spelare växer både på och utanför planen.

Genom att investera i vår knattebandy vill vi inte bara forma framtidens idrottare utan också bidra till en social etablering där värderingar som vänskap och gemenskap står i fokus.

Skapa minnen med LBK
Vi strävar efter att varje spelare, oavsett framtida A-landslagsdrömmar, ska se tillbaka på sin tid i LBK med glädje. Tillsammans vill vi bygga en stark och livslång gemenskap där alla känner sig som en del av LBK-familjen.

Kom och bli en del av denna fantastiska resa! Din närvaro under hemmapremiären är ovärderlig för vår framtid. Låt oss göra hemmapremiären till en minnesvärd kväll – vi ses på läktarna!

LBK – Av Ljusdal, För Ljusdal.
Tillsammans bygger vi en starkare klubb, ett starkare samhälle och en bättre framtid!  Let’s Go LBK!

Vill ni sponsra en ekonomisk-byggsten?

Upplägget är enkelt, välj en summa man är villig att satsa per åskådare som går genom entré för att se matchen mellan LBK-Broberg/Söderhamn den 1:a november. Vi kommer att multiplicera publiksiffran med det sammanlagda antalet kronor byggstenarna är värda.

Det du/ni behöver göra är att fylla i formuläret GENOM ATT KLICKA HÄR >> eller att skicka summan och ert namn till mailadress kansli@ljusdalbandy.se Det går även att  ringa in till 0651-12221 under våra öppettider 10-14.
På vår hemsida kommer namnen på personerna, företagen, organisationerna som väljer att skapa en ekonomisk-byggsten presenteras så vi alla kan följa hur mycket varje mål är värt just nu. (Vill ni inte att ert namn ska synas berätta det för oss när ni skapar er byggsten).

Vi vill även rikta ett enormt stort tack till alla er! Sponsorer, partners och privatpersoner som stöttar och bidrar med ert engagemang till LBK. Ni bidrar tillsammans så att vi som klubb kan fortsätta att existera och bedriva vår verksamhet.