Vi närmar oss 100 kr/åskådare

, , ,

Med exakt två veckor kvar till ÅTERKOMSTEN i Elitserien på hemmaplan så är byggstenarna i skrivande stund uppe i 68,5 kr och mer vill vi att det ska bli!

Fredag den 1 november är det dags för något stort! Vi spelar åter hemmamatch i Elitserien, och du är inbjuden! Denna speciella hemmapremiär markerar vår återkomst i Elitserien, och tack vare våra ”Ekonomiska-byggstenar” är inträdet GRATIS för all publik!

FYLL I FORMULÄRET OCH BLI EN BYGGSTENSÄGARE HÄR >>

Vill ni sponsra en ekonomisk-byggsten?

Upplägget är enkelt, välj en summa man är villig att satsa per åskådare som går genom entré för att se matchen mellan LBK-Broberg/Söderhamn den 1:a november. Vi kommer att multiplicera publiksiffran med det sammanlagda antalet kronor byggstenarna är värda.

Vilka kan äga en byggsten?

Enskilda privatpersoner, Kompisgäng, Företag, Organisationerna eller vilka kombinationer ni kan tänka er, vill man vara flera som satsar tillsammans är det helt ok, alla sätt är bra för nu ska vi bygga en stabil grund för Ljusdals BK.

Vad är en ekonomisk-byggsten?

Ni väljer själv hur stor ekonomisk-byggsten ni vill hjälpa till, storleken på byggstenen är antalet kronor ni väljer att satsa från 50 öre och uppåt. Och det är den totala publiksiffran som avgör vilken summa ni kommer tillföra LBK:s bygge. Självklart kan ni också sätta ett max tak för hur mycket pengar ni är bereda att satsa, vi hoppas på storpublik den 1 november.

FYLL I FORMULÄRET OCH BLI EN BYGGSTENSÄGARE HÄR >>