Lars Fall klar för Hellmyrs United!

Svärmorsdrömmen Lars Fall är alltså nästa namn till Hellmyrs United

Själv har jag inte den där svärmorsdröms-bilden av Lars som han själv så gärna vill måla upp. Jag är mer inne på Mayborns linje och såhär säger Mayborn om Lars i Aftonbladet i veckan:

– Största grisen? Det är Lars Fall. Han är en smyg-gris som håller i tröjan och beter sig. Vi har känt varandra länge, men så fort han får på sig hjälmen blir han en helt annan människa. Jag har försökt lugna ner honom och prata med honom, men det går inte.

Skämt åsido, Lars är en människa som jag är glad och priviligerad över att få ha lärt känna, få människor har den auran runt sig som han har. Han är en mysfarbror som får folket runt omkring sig att må bra. Även jag som 36-årig har förebilder och Lars är definitivt en utav dem just på det sättet han får mig att må, jag strävar också efter att kunna förmedla känslan av välmående till andra människor. Jag tror att jag och många andra kan lära sig av Lars, ödmjuk, respektfull och otroligt snäll är ledorden. Att få vara ung bandyspelare i Sirius idag måste vara grymt, jag hoppas att de yngre ser vilken förebild de har i laget, ambitiöst, träningsvillig positiv och ödmjuk är egenskaper som hela tiden dyker upp i mitt huvud när jag tänker på Lars.

Som bandyspelare är han precis min typ av lirare med en passningsklubba i yppersta världsklass, spelsinne och teknik som inte alls ligger så långt efter. Att Lars åker skridskor som en 12-åring kompenserar han med så mycket annat. Jag och Min pappa brukade retas med Lars förr om åren och säga att ”Det låter ju inte ens från isen när du åker, du måste ta i lite”, Självklart tog vi i lite och är det något som Lars tagit stora kliv inom de senaste åren så är det ju just skridskoåkningen, bara under åren i Villa så tyckte jag att det började låta lite grann när han åkte även när det inte är -20 ute.

Att Lars lirat i GAIS med nr 17 och har denna top 5 lista på världens bästa låtar genom tiderna gör ju bara saken bättre.

Lars Falls Top 5 musik genom alla tider:

1: Hiphopper – Thomas Rusiak feat. Teddybears Sthlm

2: GANGSTA’S PARADISE- COOLIO featuring L.V.

3: Shania Twain-That Don’t Impress Me Much

4: Tapetklister – Jumper

5: Fire- Scooter

Välkommen hem till Gamla IP min vän och förebild.

Text: Andreas ”Lugi” Lögdahl
Foto: siriusbandy.se