Jobbar för fjärde raka

Det blir inga större ändringar i LBK:s uppställning mot Peace & Love City  i kväll jämfört med hemmapremiären mot Nitro/Nora i lördags. Det betyder att Emil Melin fortfarande står på frånvarolistan (halsfluss) och att Samuel Nyberg är redo för spel. Samuel klev ju av lördagsmatchen på grund av en knäskada, men nu startar han som ytterhalv igen.
En ändring blir det och det är den att Edwin Persson kommer in som junioravbytare istället för Marcus Öhman.

–  Det kommer att krävas en hel del av oss i kväll, det vet vi, och vi kommer att jobba hårt för att ta vår fjärde raka seger, säger LBK-tränaren Patrik Larsson.

Laget: Jonas Svensson – Olle Sundin, Mattias Sand, Johan Berglund, Erik Olsson, Samuel Nyberg, Marcus Wikman, Mattias Blom, Misha Svechnikov, Jens Hermansson – Jonas Pettersson – Christoffer Norgren, Edwin Nilsson, Emil Woxberg, Axel Nilzon, Edwin Persson.