Löparfest 16 juni – ”RÄNN i LJUSDAL”!

Den 16:e juni är det premiär för ”Ränn i Ljusdal”, ett motionslopp runt Kyrksjön som arrangeras i ett samarbete mellan Ljusdals Idrottsförening och Ljusdals Bandyklubb. Ränn i Ljusdal kan antingen springas individuellt eller i form av en stafett för tremannalag – läs mycket mer på www.ranniljusdal.se (länk ovan)!

Initiativtagare till det som nu blir Ränn i Ljusdal är en utflyttad ljusdaling med stort gulgrönt hjärta – Jan Ageheim! Och så här säger han själv om det vi hoppas blir en riktig folkfest i Jonsparken och runt Kyrksjön 16 juni:

”- ”Ljusdaling så klart” blir man ju av födsel och ohejdad vana. Och jag är en stolt Ljusdaling som känner mycket för den plats där jag växte upp. Mitt intresse för sport och föreningsliv, som grundlades i LBK och LIF, har gått arm i arm med det företag jag driver, Petroteknik AB som säljer UPP, Universal Petrol Pipes. Företaget och produkten har gått väldigt bra och jag har genom åren varit en flitig sponsor i många sammanhang. Idén med någonting som ”Ränn i Ljusdal” har funnits där ganska länge och nu är det dax – låt oss Tillsammans göra en dag, där folk i alla åldrar kan komma ihop och umgås i sportens tecken tillsammans med LIF och LBK!” 

Anmäl Dig och Ditt lag redan nu – Heja Ljusdal!