Edwin och Simon klara för 2 år med LBK!

Det jobbas på för fullt med LBKs a-trupp inför säsongen 18/19! Förutom att vi har några kontraktsförlängningar att informera om inom kort – först ut att komma hem till LBK är Edwin Nilsson och Simon Borg!

Vi säger ”hem” även till Bollnäs-killen Edwin Nilsson, född -97, då han var hos oss halva säsongen 16/17! Nu vill Edwin vara i LBK igen och så här säger han om att vara tillbaka med ett nyskrivet 2-årskontrakt:

”-Jag vill spela i LBK för att det är en mycket bra förening, där jag är helt säker på att jag kommer att utvecklas som bandyspelare, och för att LBK spelar bandy på ett sätt som jag gillar. Jag är rätt säker på att jag kommer att stortrivas, då jag spelade i LBK säsongen 16/17 och känner stora delar utav laget och vet att det är ett gött gäng!”

Välkommen hem säger vi också till Fala-pôjken Simon Borg, född -99, som efter 3 år på bandygymnasiet i Edsbyn och spel med Edsbyns P18- och P20-lag vänder hem till Ljusdals Kommun! Simon har också skrivit på ett kontrakt på 2 år (+1) och tycker så här om att spela i gulgrönt igen:

”-Det känns riktigt gött att komma hem till LBK efter tre lärorika år i Edsbyn. Det ska bli spännande och jag ser fram emot att få spela och fortsätta utvecklas som bandyspelare på hemmaplan!”

Vi säger varmt välkomna till Ljusdal och LBK – Edwin och Simon!