Tuffare nu för LBK

,

Storseger 10-0 mot seriekollegan Västanfors i match- och Supercuppremiären.
Nu lär det bli betydligt svårare när ryska Start står för motståndet i Relitahallen på lördagskvällen.
Det tror i alla fall LBK-tränaren Andreas Heeger.
– Ja, jag såg matchen när Start mötte Sirius, vann med 6-4, och ryssarna imponerade, säger Heeger.

 

Det blir en del ändringar i LBK-uppställningen när laget matchar mot ryska Start, laget från Nizny Novgorod, och som är ett mittenlag i den ryska ligan. ”Nyförvärvet”, Mattias Sand, är upptagen av bröllop och det betyder att Emil Järbing (Melin) tar hans plats som högerback.
– Och det betyder i sin tur att Mattias Blom blir defensiv mittfältare och att Elias Schröder (första halvlek( och Simon Borg (andra halvlek) byter med honom.

Försvarslinjen blir, med undantag av bytet på högerbacken, lika som mot Västanfors och Jonas Svensson och Axel Nilzon vaktar målet varsin halvlek. Olle Sundin spelar högerhalv, Jeremy Nöjd libero, Erik Olsson vänsterback och Elias Swartswe högerhalv.
På mitten spelar Marcus Wikman, Misha Svechnikov och Edvin Nilsson och där är Joel Wilhelmsson och Isak Flodberg avbytare medan Jonas Pettersson startar som forward och avbytare där är Edwin Persson. Christoffer Norgren är också avbytare för backar och ytterhalvor.

 

Text: Leif Sundell