Redan efter tio minuters spel hade LBK spelat till sig en skön 4-0-ledning. 7-0 i paus blev till slut 10-1 när IFK Rättvik enkelt avfärdades hemma på Idrottsparken.

De första tio minuterna fick hemmaspelarna göra i princip vad de ville. Det resulterade i fyra mål. Därefter tog gästande Rättvik timeout och fick sedan bättre koll på försvarsspelet under en stund. LBK kunde ändå öka på ledningen och hade 7-0 i paus. I den andra halvleken var det Rättvik som gjorde det första målet men det blev inga fler mål för gästerna. LBK fortsatte att  trumma på och när domaren blåste av matchen stod det hela 10-1 på resultattavlan.

Matchfakta

Ljusdals BK – IFK Rättvik 10-1 (7-0)

Första halvlek: 1-0 (2) Jonas Pettersson, 2-0 (8) Marcus Wikman (Pettersson), 3-0 (9) Misha Sveshnikov (Olle Sundin), 4-0 (10) Pettersson), 5-0 (39) Marcus Öhman (Simon Borg), 6-0 (45) Pettersson (Wikman) hörna, 7-0 (45 +1) Pettersson (Wikman)
Andra halvlek: 7-1 (60) Jesper Nywertz, 8-1 (72) Wikman (Sveshnikov), 9-1 (75) Sundin (Wikman) hörna, 10-1 (88) Pettersson (Mattias Blom)