Tre tvåsiffriga segrar för P18 på en vecka

, ,

12-6, 13-3 och 16-2. P18 vann samtliga matcher föregående vecka i utklassningsstil. Sandviken, Sirius och Rättvik besegrades i tur och ordning med tvåsiffrigt.


På torsdagen spelade P18 hemmapremiär mot Sandviken. Efter ledning 8-2 i halvtid kunde hemmalaget till slut vinna med 12-6. Helgen tillbringades på bortaplan, först Uppsala sedan Rättvik. Lördagens match mot Sirius spelades inomhus i Relitahallen. Efter halvtimmen spelad var ställningen oavgjort, 2-2, men LBK kunde dra ifrån till 2-5 i paus. I den andra halvleken utökade LBK och vann till slut storartat. Matchen slutade 3-13. Söndagens match spelade i Rättvik och även det blev en målrik historia. LBK gjorde åtta mål i vardera halvlek och matchen slutade 2-16.

 

P16 hade hemmapremiär i onsdags och förlorade med uddamålet, 6-7, mot Edsbyn.