Tränarsnack inför AIK -Ljusdal

,

 

Dags för årets sista match i bandyallsvenskan och den här gången handlar det om tuff bortamatch mot redan kvalklara AIK. För de allra flesta i laget är det första gången de kommer till spel på Bergshamra IP i Solna och enligt tränaren Lännart Nilzon ska det bli kul att spela på en ny arena. Förhoppningsvis får de dessutom lite publikstöd från ljusdalingar boendes i Stockholm. (Matchen börjar 16:00!)

Det blir vissa förändringar i laget med tanke på att kvalchansen redan är borta och att Ljusdals P18-lag har en mycket viktig hemmamatch mot Motala.

”Vi åker ner för att avsluta säsongen på ett bra sätt, men vi låter våra juniorer vara hemma och förstärka P18-laget”, meddelar tränare Nilzon. Det här innebär förmodligen att Emil Järbing ersätter Elias Swarstwe som vänsterhalv, men i övrigt ser laget ut precis som i den senaste matchen mot Kalix.

Foto: Kapten Sundin får sin väska ”införtullad” av LBK:s pilot Kent Udd.

Foto: Edvin Persson på väg till spelarbussen trots att han hellre hade tagit skotern till huvudstaden.

Foto: Bengt Knapp, lagledaren som somnar snabbare än sin egen skugga. ”Jag har spelat tusen spänn på att han snarkar redan innan vi har passerat älvbron!”, meddelar fordonets pilot Kent Udd.

Foto: Kent Udd, rattens riddare, gör sig redo att köra A-laget till årets sista bortamatch. Denna gång handlar det om en busstur till Solna.

 

För er som inte har möjlighet att ta er till Bergshamra IP så vankas även viktiga matcher på Ljusdals IP under helgen:

Lördag 16:00 (P18) Ljusdal – Motala

Söndag 15:00 (P16) Ljusdal – Falun

Välkomna till Ljusdals IP i helgen!!!