SM-final (P18): Ljusdal – Edsbyn

,

Ett stort grattis till svenska mästarna Edsbyn, men ett lika stort grattis till våra gul/gröna hjältar som bjöd på en fantastiskt spännande match och som under tio minuter även var svenska mästare. Grattis till silvret!!!

Eftersom en av bandy-mammorna redan har sammanfattat grabbarnas säsong på bästa sätt så väljer vi att lägga ut hennes ord här samtidigt som ni får njuta av fotografen H-G Erikssons bilder. (H-G körde för övrigt även en av supporterbussarna till Uppsala!)

”Silverhjältarna 💛💚 Man säger att ingen minns en tvåa, jag vet att detta inte gäller detta gäng. Det ni levererade under denna säsong och som slutade med final och silver på Studenternas är grymt. Ni har gjort att alla vi som var på Studenternas fick uppleva något extra. Ni har gjort att vi alla slöt upp för er skull och ni har fått oss att känna Gemenskap och Kärlek. Lägg nu skridskorna på hyllan ett tag så ses vi på IP nästa säsong 💛💚”

P.S  För er som är nyfikna på A-laget så kommer vi med en nyhet i början av nästa vecka. Tack alla för denna säsong och väl mött.. om några månader! #somrarnasuger