Elitseriespelare värvad till Ljusdal!

,

Muntligen har det varit klart sedan länge var Bollnäsbördige Faluspelaren Caspher Ekström ska spela denna säsong, men nu finns hans signatur även på papperet. Caspher är därmed helt klar för LBK och vi hälsar honom varmt välkommen till Ljusdals IP!

Bollnäsfostrade Caspher är 21 år gammal och spelade några säsonger i Giffarna innan han gick över till Falun under fjolårssäsongen. Men nu är han alltså tillbaka i Hälsingland igen och vi ser fram emot att ha honom i en gul/grön tröja!

Kontraktet med LBK lyder på 1+1 år och Caspher värvas som anfallare. Under fjolårssäsongen i Elitserien kom anfallaren trea i Faluns interna poängliga med sjutton poäng totalt (nio gjorda mål och åtta assist).

(Vi kommer att återkomma lite längre fram med en längre intervju med Caspher Ekström.)