Bandyallsvenskan: Ljusdal – Borlänge 8-0

, ,

Det blev en säker seger över Borlänge med 8-0 på Lördagen för LBK.

LBK fortsatte på inslagen väg från förra helgen och spelade en fartfylld bandy med mycket skridskoåkning.

Caspher Ekström, fyramålsskytt mot Borlänge!

Ljusdal upp på andra plats i en något haltande tabell. Nu väntar tre tuffa bortamatcher mot Tellus, Katrineholm och Nässjö innan det blir ny hemmamatch den 30:e november mot Gripen. Boka in datumet i kalendern. Ses på IP!

Armand Duplantis får se upp, Elias Schröder var ju nära sex meter med det här hoppet! Enligt rykten som börjat florera inom friidrottskretsar så påstås det faktiskt att Elias kommer att bli uttagen till OS i Tokyo i samtliga hoppgrenar efter det här akrobatnumret mot Borlänge…

Åtta anledningar att jubla på Ljusdals IP!