Succé för LBK:s skridskoskola!

, ,

Skridskoskolan har startat! Och ni som missade första lektionen har fortfarande många chanser att lära er hantera det hala underlaget. Totalt ska nämligen ha LBK ha åtta lektioner fördelat på fyra gånger före jul och fyra gånger efter jul. Notera dessa söndagar 17:00 under veckosluten: 45, 47, 49,51 och 4, 6, 8, 10.

Jenny Fahlander som ansvarar för skridskoskolan tillsammans med en stab av ungdomsledare och spelare kunde glädja sig åt närmare sjuttio (!) ungdomar som tog sina första stapplande steg på isen i söndags. Hon hoppas på minst lika många barn följande gånger och naturligtvis finns det utrustning att låna på Ljusdals IP. Var gärna där i god tid så ni hinner prova utrustningen innan skolan drar igång 17:00.

”Målet är att alla barnen ska känna glädje när de åker ut på isen och jag är ganska säker på att de flesta klarar av att åka utan stöd redan efter två lektioner”, hälsar Jenny Fahlander.

Efter skolan delas festis och frukt ut till barnen medan föräldrarna kan se fram emot kaffe.

Naturligtvis finns det möjlighet även för vuxna att åka skridskor. Tre dagar i veckan bjuds det på allmänhetens åkning på Ljusdals IP. Dessa tider gäller för allmänheten:

Måndagar 20.00-22.00, fredagar 18.15-20.15 och lördagar 09.30-12.30. Varmt välkomna!!!

Foton: Skridskoskolan och ungdomsträningen med U10