Bandyallsvenskan: Tellus – Ljusdal 5-5

, ,

Tellus och LBK,  två obesegrade lag som under nittio minuter gjorde allt för att spräcka nollan i motståndarens förlustkolumn. När domaren blåste av matchen efter nittio minuter så var det emellertid fortfarande två obesegrade lag som tackade varandra för matchen. Slutresultatet blev 5-5 efter en sen kvittering av Emil Järbing och en minst sagt svängig historia på Zinkensdamm. Med sina två hörnmål blev Emil därmed bäste målskytt i LBK.

Glädjande nog hade ett drygt femtiotal LBK-supporters letat sig ner till Zinkensdamm, gulgröna åskådare som fick njuta av en välspelad och mycket spännande match. Och självklart ekade den klassiska ramsan ”Let’s go LBK” över söders höjder!

Efter tre spelade omgångar ligger Ljusdal på fjärde plats i tabellen och härnäst väntar bortamatch på lördag mot serieledaren Katrineholm på Backavallen och därefter Nässjö på söndag. Nästa hemmamatcher är veckan därpå då Gripen och Kungälv kommer på besök. Får vi se tusen pers på Ljusdals IP den 30/11 16:00 mot Gripen..? De är värda den publiksiffran.

Foton: H-G Eriksson