Juniorelitserien: Ljusdal – Bollnäs 13-4

, ,

Hade domaren blåst av matchen redan efter tjugofyra sekunder så hade vi fått se en riktig skräll på Ljusdals IP, men lyckligtvis varar ju matcherna som bekant i nittio minuter och Ljusdal kunde därmed återställa ordningen.

Vinst med 13-4 efter att både Marcus Öhman och Noa Djäkner noterats för fyra mål vardera. Övriga målskyttar Isak Flodberg (3), Svante Benerius (1) och Elias Schröder (1). Assistpoäng av Tobias Blomqvist (3), Erik Swartswe (2), Erik Lidell (2), Marcus Öhman (2), Isak Flodberg (2), Svante Benerius (1) och Noa Djäkner (1).

Eftersom även Edsbyn vann sin bortamatch i kväll så toppar Byn den norra juniorelitserien med en match mer spelad än Ljusdal. Det är alltså två lag som inte tappat en enda poäng och dessutom har en imponerande målstatistik som möts på torsdag i Edsbyn. I snitt har Edsbyn vunnit sina matcher med 10-1 medans Ljusdals matcher slutat med 12-2.

Det blir alltså ett riktigt tungviktsmöte på torsdag kväll, strunta i julkalendern och ta er till Byn istället!