Juniorelitserien: Hälsingederby på IP i kväll!

, ,

Strunta i pepparkaksbak och  julförberedelser, det är ju hälsingederby på IP i kväll!

Exakt klockan 19:00 visslar domaren igång matchen mellan Ljusdals och Bollnäs P19-lag i Juniorelitserien. Bollnäs ska då försöka få revansch mot Ljusdal efter den smärtsamma förlusten med 1-11 hemma på Sävstaås förra veckan.

Ljusdal är alltså favoriter även i kväll och efter ett intensivt schema där några i truppen fick spela matcher med både juniorlaget och A-laget fredag, lördag och söndag, så har nu spelarna fått en vilodag att ladda batterierna.

Med anledning av derbyt har vi ställt några frågor till Ljusdals tränare Fredrik Swartswe:

Är alla spelare tillgängliga eller hur det ser det ut med skador och sjukdomar?

Det finns en influensaliknande sak som vandrar omkring i laget och den har drabbat en del av spelarna. Men vi har kommit förbi den värsta peaken  och samtliga är äntligen på bättringsvägen.

Hur matchar ni laget i kväll med tanke på toppmötet borta mot Edsbyn på torsdag kväll?

Vi kommer att köra med max antal spelare, allt för att  få så många som möjligt i spel för att hantera den spelintensiva period vi just nu befinner oss i. Vi kommer även att testa olika saker för att se vad som kan vara intressant att ta med oss i vidare spel och i vår utveckling som lag och spelare.

Det blev vinst med 11-1 senast mot Bollnäs, kan vi förvänta oss en målrik match även i kväll på Ljusdals IP?

Ja, vi ska göra många mål och släppa in max två. Det är viktigt att ha 5-6 målgörare och få insläppta, det är bra för självförtroendet.

Stort lycka till i kväll!

Tackar!

Välkomna till Ljusdals IP i kväll 19:00!!!