LBK-Shop: Julklappspecial!

, ,

Som några av er kanske redan noterat så är det snart julafton. Var ni köper era julklappar? I LBK-tältet så klart! Välkomna dit på lördag eftermiddag 17:00 i samband med bandymatchen mot Skutskär!!!

I samband med lördagens hemmamatch hjälper vi er alltså att lösa alla era julklappsbekymmer. Förutom tjusiga mössor så säljer vi naturligtvis även den klassiska gul/gröna halsduken. Ett plagg som kommer väl till pass på lördag eftersom matchen mot Skutskär är årets ”halsduksmatch”.

Alla som bär en gul/grön halsduk på lördag deltar i ett lotteri med ett fint pris skänkt av matchvärden Destination Järvsö.

Självklart kan ni även köpa 50/50-lotter i samma tält liksom bandybollar som ska kastas in på isen i samband med halvtidspausen.

Kom till vårt LBK-tält innanför entrén vid Bjuråkersvägen på lördag så fyndar ni fina julklappar samtidigt som ni stödjer vår ungdomsverksamhet. Varmt välkomna till Ljusdals IP på lördag!!!

– Har ni möjlighet att titta in i kameran..?

– Mycket bättre!

Kasta in en bandyboll på isen i halvtidspausen. Närmast mittcirkeln vinner fina priser från matchvärden Destination Järvsö!