Juniorelitserien: Rättvik – LBK 2-8 Pojkallsvenskan: Västerås – LBK 9-3

, ,

Det blev förlust för Ljusdals P17 i mötet med serieledarna Västerås på bortaplan. Hemmalaget vann till slut med 9-3 efter att Ljusdal spelat jämnt med Västerås den första halvtimmen. Ljusdals mål tillverkades av Tobias Blomqvist, Alfred Nordlund och Svante Benerius. Assistpoäng av Erik Swartswe, Alfred Nordlund och Tobias Blomqvist.

Även juniorerna spelade i helgen och gjorde det med besked genom att bortabesegra Rättvik med 8-2. Målskyttar: Rasmus Gustavsson (3), Isak Flodberg (3) och Elias Swartswe (2). Assistpoäng: Erik Swartswe (2), Elias Borg (1), Elias Schröder (1), Jonathan Asplund (1) och Isak Flodberg (1).

Härnäst väntar bortamöten mot Sirius nästa helg för både P17 och P19. Pojkallsvenskan på lördag och Juniorelitserien på söndag.

Foton från Västerås: H-G Eriksson

Juniorelitserien:

Pojkallsvenskan: