Juniorelitserien: Ljusdal – Edsbyn 6-2!

, ,

Vem behöver Netflix när underhållningsvärdet är så mycket större på Ljusdals IP..?

Inför 521 (!) åskådare fick Ljusdals juniorer äntligen revansch på Edsbyn för SM-finalen i fjol och förlusten i bortamötet för några veckor sedan. En gedigen insats på isen som till slut skrevs till 6-2 för hemmalaget.

Ljusdals mål gjordes av Jonathan Asplund 2, Marcus Öhman 1, Isak Flodberg 1, Noa Djäkner 1 och Elias Swartswe 1. Assistpoäng av Isak Flodberg 2, Marcus Öhman 1, Noa Djäkner 1 och Elias Swartswe 1.

I och med segern över hälsingerivalen hamnade Ljusdal och Edsbyn på samma poäng i grundserien. Båda lagen vann elva av sina totalt tolv matcher och förlorade endast mot varandra. Härnäst väntar.. just det; slutspel!

Inför matchen hade juniorerna även ringt runt mängder av företag och totalt lyckats få ihop en summa av 202 kronor per åskådare som passerade vändkorsen på Ljusdals IP. Eftersom 521 åskådare såg matchen så blev det alltså ett skönt tillskott till klubbkassan. Summan bör ju med råge räcka till en bussresa till Uppsala i slutet av mars, för visst vågar vi väl drömma om en finalrepris på Studenternas i år igen..?

Tusen tack alla företag och privatpersoner som sponsrade dagens match!

Gulgröna hjältar!

521 åskådare, en fantastisk siffra i juniorsammanhang! Eftersom varje åskådare genererade 202 kr från sponsorer som juniorerna själva hade fixat så blev det ett skönt tillskott till LBK-kassan!

Alice Ekh Hydling och Majken Sverin Svensson brukar i normala fall supporta sina fäder på isen när A-laget spelar. I dag stal de emellertid showen från sina pappor och hjälpte framgångsrikt till med försäljningen i LBK-tältet!

Stefan Nyberg sålde bollar snabbare än sin egen skugga! En bollkastning som vanns av…

..glasmästaren! ”Hur svårt kan det vara?” kommenterade Roger Eriksson vinsten i bollkastningen och han vann därmed ett presentkort från Direkt Optik i Hudiksvall.

Planetens godaste hamburgare levererades av detta gäng!

Noa Djäkner och Isak Flodberg i topp i Juniorelitseriens skytteliga!