Oscar och övriga i tränartrion är framme vi första målet.

, ,

Oscar, Lännart och Sören kan nu börja blicka framåt mot seriespelet.

 

Vår skjutjärnsreporter  L-B Kåå (🔰) ligger inte på latsidan även fast det är seriepremiär idag, han har grävt fram en intervju med Oscar Jonsson (🗣) som är en av tre länkar i LBK:s tränartrio för att få några sista kommentarer inför dagen match. Den kommer tyvärr spelas inför tomma läktare på Idrottsparken men med många möjligheter att ändå se matchen från ert hem, gärna från en #LBKSoffa.

(🔰) : Förberedelserna inför starten av BandyAllsvenskan 20/21 är nästintill gjorda allihop, och om några timmar spelas den första seriematchen, hur känns det inför premiären?
(🗣) : Känslan är mycket bra, känns roligt att det drar igång efter en lång försäsong. Samtidigt är det blandade känslor med rådande Pandemi.

(🔰) : Hur tycker du att det varit denna höst, nu när vi kan göra bokslut av försäsongen 20/21?
(🗣) : Spelmässigt har det varit lite upp och ner men sammantaget är det en ung och hungrig grupp som vill bli bättre varje träning.

Idag stöttar vi laget från soffan då vi tyvärr inte får ha någon publik på IP, men vi är väldigt tacksamma för alla som löst ”soffbiljett”

(🔰) : Vårt lag, du är ny tränare för i år och har inte tidigare jobbat med gruppen, har du märkt något nytt när du fått jobba med gruppen på nära håll?
(🗣) : Finns mycket positivt att lyfta fram….. Framförallt är det grabbarnas vilja att bli bättre och deras otroliga träningsvilja. Många av spelarna besitter också mer bandykvalitet än jag trodde på förhand, det är en rolig grupp unga grabbar kryddat med några äldre gubbar. Samarbetet i ledarteamet är också något som känns spännande och bra.

(🔰) : Vad förväntar ni er av matchen mot Örebro idag?
(🗣) : Örebro är topptippat i årets allsvenska och vi ska göra allt vi kan för att störa dom.

Köp ett säsongskort på bandyplay.se och få tillgång till alla matcher i Bandyallsvenskan. Säsongskortet kostar 699kr – 279kr går då direkt till oss när du väljer LBK som förening vid anslutningen av säsongskortet. Köp grundseriekortet och stötta LBK via denna länk : https://www.bandyplay.se/checkout?pa=474&cta=/&u_e_c=em_xmksml

Här nedan kan ni klicka för att se dagens match mot Örebro…

Via Bandyplay : https://www.bandyplay.se/livestream?id=s-ljusdals-bk-orebro-sk-vny1l

Via Bandypuls : https://www.bandypuls.se/artikel/live-tv-15-50-lordagens-sista-match-i-allsvenska-premiaren-se-ljusdal-orebro-har

(🔰) : Kan du berätta något om Örebro som lag, och vad som blir viktigt för oss för att få alla poäng att stanna hemma på Idrottsparken?
(🗣) : Örebro är ett stabilt lag med bröderna Folkesson som är dom som sticker ut lite extra. Som vanligt blir det viktigt att vi håller oss till vårt spel och gör dom saker vi bestämt och det vi är bra på. All press ligger på Örebro och det ska bli spännande och se om vi kan mäta oss med dom.

(🔰) : Oscar Jonsson, vi är många som längtat efter att ha dig hemma på IP igen, lycka till imorgon!
(🗣) : Tack så mycket!

#LetsGoLBK

//L-B Kåå