Sprida och köpa Newbody är ett bra sätt att stötta LBK

, ,

Stöd oss i Ljusdals Bandyklubb Föreningen genom att köpa strumpor, underkläder, träningskläder, kryddor, hemprodukter och praktiska basplagg. Pengarna vi tjänar kommer att användas till att uppfylla våra mål och drömmar.

Klicka på länken nedan för att komma till vår shop

https://www.newbody.se/shop/ljusdals-bandyklubb-foreningen/seller/DAMVXR/

Och våra drömmar handlar bl.a om att ha en stor och stark ungdomsverksamhet där tjejer och killar tycker att det är roligt att åka skridskor och spela bandy, ha en intressant och nutids elitverksamhet som skördar framgång i bandyvärlden , och att vara en god kraft för hela Ljusdalstrakten.

För att göra drömmar som dessa till sanning behöver vi varje dag jobba för att bli starkare ekonomiskt. Här är ett utmärkt tillfälle att göra det tillsammans.