Noa är KLAR för fortsättning i sitt hjärtats klubb!

, ,

 

Den mest klassiska frågan, Hur känns det här?

Det känns super-bra och skönt att beslutet är taget.

Du har varit ryktenas man i hela bandysverige under i stort sett hela denna säsong, och som alla förstår har det säkert varit fler klubbar än LBK som velat kunna skriva ner Djäkner i laguppställningen, varför blev det fortsatt spel i LBK och Ljusdal?

Ljusdal kändes bäst för mig, för min egen utveckling, och för att jag tycker att det är en fantastisk klubb att spela i med alla lagkamrater och människorna runt omkring. Sedan trivs jag väldigt bra i Ljusdal, där jag varit nöjd med den utveckling jag fått genom att kunna utvecklas i min moderklubb, via spel i ungdomslagen, bandy-gym och nu sista åren A-laget.

Från Ljusdals BK sida känns det otroligt bra att veta att du redan nu är en LBK:spelare även nästa säsong.

När jag väl bestämde mig så var det självklart att skriva på nu, för att ställa mig i fören och att på så sätt göra det enklare för andra och LBK

Har du någon tanke om kommande säsonger? Nu när det är påskrivet och klart, vilka förväntningar har du?

En satsning, att vi spänner bågen mot att kunna ta steget upp i Elitserien och bli ett lag att räkna med där, då behöver vi få till en vass trupp, bra ledare och det tror jag att vi har stor möjlighet att lyckas med… Eller det är jag övertygad om, men även Ljusdal i stort behöver kraftsamla, och inte bara vi spelare och ledare, utan även LBK som klubb, Ljusdal som ort med allt vad det innebär genom bra förutsättningar för träningar och matcher, publik, fans, partners, och alla som vill att LBK ska lysa på bandykartan.

 

 

Så här säger LBK:s sportgrupp om kvällens stora nyhet.

Vi är otroligt nöjda att så här tidigt kunna signa en av landest mest lovande bandyspelare. Vi har hela vägen haft en god kontakt med Noa och vet att han har ett hjärta som brinner för LBK.

Vad Noa kan göra på planen vet ju alla med ett idrottsintresse och är såklart en mycket viktig pjäs och människa i vårt lagbygge.

Vi är väldigt stolta att Noa fortsätter spela i vår gulatröja även kommande vinter. Noa är verkligen en kille som hittat sin gåva, och som är beredd att dela med sig av den till dom som vill se otroliga saker ute på isen, en artist!

 

//L-B Kåå